Fjernsupport

Hvis du trenger hjelp med din PC eller internett, kan vi fjernstyre maskinen din. Du må laste ned et lite program for å gi oss tilgang.

Trykk på linken under for å laste ned fjernhjelpsprogramvare:

Teamviewer Fjernsupport Windows og MAC

Adresse

H-Nett Bredbånd AS
Post: Postboks 144, 3081 Holmestrand
Besøk: Våleveien 29, 3083 Holmestrand

Kontakt

Telefon: +47 33050460
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bestilling: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi drifter også

Webshop: snorlaus.no
Hosted exchange: smartsync.no