Trenger du hjelp med internett?

Internett

Hvis du ikke har nett for øyeblikket kan du starte med å ta strømmen på utstyret i 3 sekunder for det kan ha låst seg.
Det er veldig viktig at du ikke trykker på noen knapper eller resetter instillingene på brannmuren. Da denne er konfigurert med statisk IP adresse fra oss.

Kobler du deg til trådløst? Prøv og koble til med kabel og se om du når internett.
Du kan også prøve å restarte pcen din.

Kan du fortsatt ikke nå internett, kan du ta kontakt med oss her.

Epost

Inngående E-post server: mail.h-nett.no (POP3)
Utgående E-post server: mail.h-nett.no (SMTP)

DNS

Primær DNS: 194.19.2.11
Sekundær DNS: 194.19.3.11

Proaktiv support

Vi i H-Nett Bredbånd logger hver eneste bit av nettet vårt, helt frem til ditt kunde utstyr montert utvendig.
Det vil si at når din antenne går ned eller mister strømtilførsel får vi melding om dette i vårt overvåking/logge system.
Det gir deg som kunde en stor fordel, vi ser feil i det det oppstår og får melding Ofte har vi begynt og rette feilen før du ringer.

Avtaleperiode/Oppsigelse

For avtaler uten bindingstid er denne gyldig frem til skriftlig oppsigelse foreligger fra en av partene. Endog regnes avtalen som løpende frem til utstyr utplassert av H-Nett hos Abonnenten i sin helhet er tilbakelevert H-Nett. Utstyr som ikke blir tilbakelevert faktureres Abonnenten. Etableringsavgift vil ikke refunderes ved oppsigelse eller brudd på avtalevilkårene. Oppsigelsestid er 1 måned, gjeldende fra 1. i hver måned. For avtaler med bindingstid er avtalen gyldig ut bindingstiden og deretter løpende med tilsvarende vilkår som avtaler uten bindingstid. Ved oppsigelse før bindingstiden er avsluttet vil Abonnenten bli fakturert for rabatt han har mottatt ved inngåelse av bindingstid.

Adresse

H-Nett Bredbånd AS
Post: Postboks 144, 3081 Holmestrand
Besøk: Våleveien 29, 3083 Holmestrand

Kontakt

Telefon: +47 33050460
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bestilling: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi drifter også

Webshop: snorlaus.no
Hosted exchange: smartsync.no