Hjem

Om oss

 
Velkommen til Hglass AS

H.Glass A/S leverer alt i glassarbeider, bygningsglass, blyglass, bilglass og speil. Vi produserer, selger og monterer det meste innen dører, vinduer, fasader og sikkerhetsutstyr. Kom gjerne innom vår butikk i Hvittingfossveien 153 for å se vår utstilling og ta en uformell prat!

Sist oppdatert mandag 26. mars 2012 08:23
Les mer …
 
Bilglass


H.Glass er kvalitetssikret gjennom Bilglassforeningen Norge og har lang erfaring i å reparere og skifte ødelagte bilruter.

Vi skifter bilglass til alle typer biler og gir garanti på arbeid og materialer.

Steinsprut i frontruten kan i de fleste tilfeller repareres. Forutsetningen er at skaden ikke er for gammel og at den ikke sitter i førerens direkte synsfelt.

Vær også obs på at frontruter slites og at sikten forverres over tid. En slitt, ripete og skadet fronrute hemmer sikten og dermed trafikksikkerheten.


Les mer hos vår leverandør

Sist oppdatert mandag 26. mars 2012 07:54
 
Sikkerhetsglass

Glass kan beskytte mot alt fra innbrudd og hærverk til brann og eksplosjoner.

Sikkerhetsglass finnes i mange typer og er behandlet på ulike måter. For å øke styrken på glass kan det herdes. Et herdet glass blir ca 3-5 ganger sterkere enn vanlig glass, og tåler langt mer ved sammenstøt. Dersom uhellet skulle være ute, vil glasset granulere i mange små og mindre farlige biter, noe som gjør at alvorlige skjæreskader unngås.

Glass kan også limes ved at to eller flere lag glass lamineres med en plastfolie mellom rutene. Det er den samme type glass som bl.a. brukes i frontruter på biler. Plastfolien er utrolig seig og sterk, og faren for at en person kan trenge gjennom glasset er minimal.

 

H.Glass leverer alle typer beskyttelsesglass tilpasset kunden:

  • Personsikkerhet (klasse F1-F3)
  • Hærverk (klasse A1-A3)
  • Innbrudd (klasse B1-B3)
  • Skudd (klasse C1-C5)
  • Eksplosjon (klasse D1-D3)

 

les mer hos en av våre leverandører


Sist oppdatert mandag 26. mars 2012 07:34
 
Vi er Stolt Dorma Design Forhandler

Sist oppdatert mandag 16. desember 2013 12:18
 
Banner
Kopirett © 2021 Hglass.no. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.
 

Spørreundersøkelse

Hva legger du mest vekt på?
 

Hvem er pålogget

Vi har 1 gjest her nå

Viste du..

..at vi har:
Egenproduksjon
Med erfarne medarbeidere og en moderne maskinpark kan vi produsere det meste av auminiumsfasader, dører og vinduer. H.Glass har idag 1500 kvadratmeter produksjonslokaler og våre 19 ansatte er erfarne håndverkere, med bred erfaring. I 2011 investerte vi i ett nytt, Emmegi cnc senter, som gjør at vi kan produsere aluminiumsprodukter hurtig og med stor presisjon. Det betyr at vi har stor kapasitet og er i stand til å levere raskt.
Vi leverer alt innen glass, fasader, dører og vinduer.
Vi leverer det meste: H.Glass kan levere og montere de fleste typer vinduer og dører som er på markedet i Norge. Meg eget verksted kan vi også skreddersy vinduer og dører i alluminium. Se linkene til høyre for å lese mer om ulike typer dører og vinduer.
Bilglass
H.Glass er kvalitetssikret gjennom Bilglassforeningen Norge og har lang erfaring i å reparere og skifte ødelagte bilruter. Vi skifer bilglass til alle typer biler og gir garanti på arbeid og materialer. Steinsprut i ruten kan i de fleste tilfeller repareres. Forutsetningen er at skaden ikke er for gammel og at den ikke sitter i førerens direkte synsfelt. Vær også obs på at frontruter slites og at sikten forverres over tid. En slitt, ripete og skadet fronrute hemmer sikten og dermed trafikksikkerheten.